Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Interaktivna knjižnica z materiali za iPad

Aplikacija StoViewer je virtualna knjižnica materialov, ki omogoča povsem realistično doživljanje površin iz ometa, kamna, stekla in keramike. Svetlost, vpad svetlobe in barvni odtenek slikovnih datotek z visoko ločljivostjo je mogoče uravnavati individualno in tako simulirati različne dnevne in svetlobne situacije.

Aplikacija StoViewer kot vir navdiha nudi enkratne možnosti pri izbiri premazov za fasade in notranje prostore. V tej aplikaciji si lahko ogledate več kot 200 površin izdelkov Sto. Pri vseh površinah je mogoče individualno nastaviti kot vpada svetlobe in svetlost. Tako je mogoče povsem realistično simulirati videz površin ob različnih časih dneva.


Poleg tega je mogoče površine ometa obarvati v barvnih odtenkih, ki jih nudi StoColor System. Površine iz kamna, stekla in keramike so na voljo v barvnih odtenkih posameznih kolekcij v aplikaciji StoViewer.

Prenos aplikacije Sto-App

Sto-App za iPhone in iPad

Sto-App je na voljo brezplačno v spletni trgovini iTunes Store.