Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Sto dobi koroški Trigos

Zmagovalci v posameznih kategorijah: Prikaz slike v polni velikosti

Dobitniki nagrade Trigos 2014: Kärntnermilch, Sto, Ute Habenicht in Stickcenter Fian.

Žirijo je prepričal celostni koncept družbene odgovornosti podjetja

Cenjena nagrada za družbeno odgovornost za podjetja, ki ravnajo odgovorno in trajnostno, je bila podeljena že sedmič. Podjetje Sto je po letu 2012 žirijo prepričalo tudi tokrat in je dobilo privlačno nagrado v kategoriji velikih podjetij. Podjetje Ute Habenicht GmbH se je veselilo svoje zmage v kategoriji majhnih podjetij, Kärntnermilch je bilo najbolj srečno podjetje med srednjimi, posebna nagrada Trigos pa je bila tokrat podeljena podjetju Stickcenter Fian.

Nagrada TRIGOS je za mnoga podjetja pomembna spodbuda za celostno prizadevanje in ravnanje za ohranjanje vrednot pri

vodenju podjetja. Nagrada TRIGOS Kärnten je bila podeljena v kategoriji “Celostno udejstvovanje na področju družbene odgovornosti” za majhna, srednja in velika podjetja. Ocenjevano je bilo celostno udejstvovanje na področju družbene odgovornosti podjetja.

Celostno udejstvovanje na področju družbene odgovornosti

Pri podjetju Sto je družbena odgovornost že mnoga leta del strategije in vizije podjetja. Na žirijo je poseben vtis naredil nadaljnji razvoj, ki ga je podjetje v zadnjih letih doživelo. S svojim kodeksom za dobavitelje, ki je veljaven v celotnem koncernu, ter z osredotočenjem na regionalno proizvodnjo ter nabavo podjetje Sto dokazuje, da je trajnostnost v dobavni verigi njegov resnični cilj. Tudi osredotočanje na ekološke inovacije pri izdelkih ter redno skrajševanje transportnih poti sta žirijo prepričala o trajnostni usmeritvi osnovnega poslovanja in privedla do zaslužene nagrade v tej kategoriji.

Na sporočilo za tisk

Tukaj najdete sporočilo za tisk.