Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Nova notranja barva StoColor super mat

Nova notranja barva StoColor super mat

Svetloba od strani tako ni nobena težava več!

Nova notranja barva pomeni mejnik pri razvoju modernih barv za stanovanjske prostore. Na podlagi enkratne kombinacije posebnih veziv omogoča popolno oblikovanje gladkih površin. Tudi strope in stene s svetlobo od strani je mogoče brez težav premazati s silikonsko barvo s koloidno silicijevo kislino.

Izdelana za najtežje izzive

Z novo notranjo barvo je mogoče z lahkoto opraviti tudi pleskarska dela, ki predstavljajo pravi izziv. Kombinacija najboljših veziv in polnil poskrbi za optimalen spoj s podlago in za mat površino. Tudi mesta izboljšav je po obdelavi s StoColor super mat v prisotnosti svetlobe od strani komaj mogoče prepoznati.

Hibridna barva se lahko univerzalno uporablja in ima izvrsten oprijem na mineralnih ali organskih podlagah ter na starih disperzijskih premazih. Pri tem je StoColor super mat mogoče obdelovati brez težav: barva ima visoko stopnjo beline tudi na stenah in stropih, ki so neobčutljivi na svetlobo od strani, je zelo dobro prekrivajoča in le malo brizga. Poleg tega je tudi preverjena glede škodljivih snovi.

Informativni list o izdelku

Tukaj najdete vse informacije o novi notranji barvi StoColor super mat.

Katalog izdelkov

Tukaj najdete kratek pregled vseh informacij o izdelkih.