Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Novi območni vodja prodaje za Slovenijo

belcl_465x220 Prikaz slike v polni velikosti

Vodstvo družbe Sto Ges.m.b.H. predaja odgovornost za prodajno območje Slovenije v roke Ernestu Belclu. Slika: Ronald Neuhold, Erwin Truskaller, Ernest Belcl, Walter Wiedenbauer.

Pozitiven razvoj poslovanja v ljubljanski podružnici Sto je privedel tudi do organizacijskih sprememb. Dolgoletni uslužbenec Ernest Belcl je od januarja 2020 prevzel vodenje prodaje na območju Slovenije.

V okviru pogajanj o načrtovanju, ki so potekala v začetku novembra 2019, je bil Ernest Belcl uradno imenovan za novega vodjo prodaje za območje Slovenije. Skupaj s stalnim širjenjem in nadaljnjim usposabljanjem ekipe za prodajo in blagovni center v Sloveniji želimo poudariti standarde kakovosti Sto, da bi lahko še bolje izpolnjevali želje naših kupcev.

Med pogajanji smo za podružnico v Sloveniji opredelili operativne in strateške cilje za leto 2020 ter analizirali in nagradili dober razvoj v zadnjih nekaj letih. Celotna slovenska ekipa Sto si zasluži zahvalo in priznanje za izjemne dosežke zadnjih let!