Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoDesign

Koncepti barv in materialov

StoDesign je namenjen estetskim vidikom gradnje. Peteroglava ekipa arhitektov, arhitektov za notranjo opremo in posebej usposobljenih specialistov za barve in dizajn je pristojna za oblikovanje s pomočjo barv in struktur. K posebnim sposobnostim teh strokovnjakov štejejo barvno oblikovanje za fasade in notranje prostore, profesionalno barvno svetovanje in barvni dizajn.

Ob upoštevanju okvirnih pogojev, zastavljenih nalog in zadanih ciljev ob tesnem sodelovanju z našimi naročniki izdelajo individualne koncepte barv in materialov za fasade in notranje prostore. Koncepti in rešitve nastanejo v soglasju z urbanističnim okoljem, tipologijo in uporabo zgradb ter arhitekturnim jezikom.

Trendi, strokovno znanje in izkušnje

Ob tesnem sodelovanju z ekipo tehnikov StoDesign združuje fizične gradbene zahteve s poznavanjem učinkov svetlobe, barve in materialnosti. Na ta način postanete partner načrtovalcev, obrtnikov in gradbenih podjetij.

Spekter projektov obsega tako gradnjo stanovanj, od posameznih stavb do skupin stavb pa vse tja do oblikovanja celotne podobe mest, kakor tudi industrijske gradnje in javne ustanove.

Prenos: koncepti

Kontakt

Claudia Pritz

StoDesign/komunikacije

Richtstraße 47
9500 Villach

Tel.: +43 4242 33133-9131
Faks: +43 4242 34347