Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Praktični program usposabljanja za izvoz v Beljaku

Program praktičnega usposabljanja so sestavili naši vodje izdelkov z vseh poslovnih področij in ga uskladili z našimi strateškimi prioritetami. Cilj je bil posredovati tehnično znanje za pravilno obdelavo dodatkov za toplotnoizolacijski kompozitni sistem, premazov in oblog ter talnih premazov. Poudarek je bil tudi na usposabljanju naših novih fotovoltaičnih modulov na zavesnih, prezračevanih fasadah. Naši aplikativni tehniki so pokazali svoje obrtniško znanje in po obsežnih pripravah udeležencem prikazali strokovno obdelavo izdelkov.

Program so zaokrožili s predavanjem o pravilni uporabi toplotnoizolacijskih kompozitnih sistemov in dodatkov ter vpogledom v trajnostno strategijo družbe Sto Ges.m.b.H.

Obvezen je bil seveda tudi voden ogled po novi suhi proizvodnji v Beljaku, ki sta ga organizirala Christof Jost in Thomas Kuttin, ki je vidno navdušil vse obiskovalce. Druženje v večernem času je ustvarilo tudi dobro vzdušje med vsemi udeleženci iz najrazličnejših panog in držav. V sproščenem vzdušju in ob dobri glasbi DJ-ja Pavica smo lahko ustvarili nove mreže.

Posebna zahvala gre vsem organizatorjem, predvsem Ewaldu Rauterju, Markusu Fraisslichu in Bredi Hofer, ter vsem zaposlenim, ki so aktivno pomagali pri prevodih.