Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoSystainR - fasada prihodnosti

Sprijemanje namesto lepljenja!

Kot vodilno ime na področju fasadne tehnologije Sto ve, katere lastnosti mora imeti popolna fasada. Skupaj z Inštitutom za arhitekturno tehnologijo Tehnične univerze v Gradcu smo razvili povezan sistem za zunanjo toplotno izolacijo, ki ne samo da deluje s pomočjo bionične tehnologije, temveč se dobro izkaže tudi na področju ponovne uporabe in recikliranja.

Navdih za StoSystain R izvira iz narave, saj je narejen po principu kaveljček-zanka, kot pri rastlini repinec. Ta naravni način smo prenesli na področje fasadnih sistemov in s tem dosegli visoko zmogljivost in možnost ponovne uporabe.

Do sedaj so bile osnovne komponente fasadnega sistema med seboj povezane z lepilom. Z novim sistemom je lepilo nadomestil sistem pritjevanja s sprijemanjem, ki omogoča enostaven in hiter način montaže in demontaže posameznih elementov. Pri obdelavi je tako manj odpadne vode in smeti, kar zmanjša porabo dragocenih virov in pripore k ohranjanju čistega okolja.


StoSystain R izvajalcem del prihrani čas in denar. Povrhu vsega se lahko po tem, ko je sistem odslužil svoje, osnovne komponente razstavi in se jih večino reciklira in ponovno uporabi. Zaradi preproste montaže in široke možnosti uporabe je Sto Systain R idealen izolacijski sistem za človeka in okolje.

Brošura

Brošura StoSystain R

Vse pomembne informacije na temo sistema StoSystain R na enem mestu

StoSystain R

Fasadni sistem, ki se ga lahko reciklira, se, zahvaljujoč inovativnemu spajanju na ježka, lahko ponovno sestavi in uporabi.

Film | 1:51