Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Program silikatnih izdelkov za notranjost ‒ optimalna zaščita pred plesnijo

Zdrav notranji prostor z barvami Sto

Izdelki programa silikatnih izdelkov za notranjost Sto so do več kot 95 odstotkov sestavljeni iz mineralnih oz. naravnih surovih materialov. Silikat je izdelek, ki se pogosto uporablja v ekoloških in bioloških izdelkih. Kombinacija iz kalijevega silikata kot veziva in iz mineralnih polnil vam omogoča dobro počutje v stanovanjskih prostorih.


Zaščita pred plesnijo brez kemije:

Na podlagi posebne tehnologije veziv silikatni izdelki za notranjost podjetja Sto pozitivno vplivajo na vpojnost vaših sten za vodno paro in tako nudijo naravno in varno zaščito pred plesnijo.

Ponudba izdelkov

Notranja barva StoColor Sil In
Notranja barva StoColor Sil Comfort
Notranja barva StoColor Sil Mineral
Strukturni premaz StoColor Sil Decor
Prednamaz StoPrep Sil
Zaključni omet kot praskan omet in s strukturo žlebičastega ometa StoDecosil K/R/MP
Strukturna barva in lazurna podlaga StoColor Sil Struktur
Lazura StoColor Sil Patina
TÜV Süd

Celotno ponudbo silikatnih izdelkov za notranjost je preveril TÜV Süd, poleg tega imajo vsi silikatni izdelki za notranjost ‒ razen lazure StoColor Sil Patina ‒ mednarodni znak kakovosti za zdravje, okolje in funkcijo, oznako natureplus®.

Brošura

Brošura o silikatnih izdelkih za notranjost

Tukaj lahko najdete informacije o prednostih programa silikatnih izdelkov za notranjost.

natureplus®

Natureplus

Izdelki z oznako natureplus® so pretežno sestavljeni iz surovih materialov, ki znova zrastejo ali pa se pridobivajo na način, neškodljiv za naravo.