Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tako učinkujejo izdelki QS

Tako učinkujejo izdelki QS

Na podlagi tehnologije QS lahko izkoristite tudi mokre in hladne letne čase. Medtem ko imajo na drugih gradbiščih že zdavnaj zimski spanec, vi lahko še hitro zaključite delovne projekte ali pa z njimi začnete prej, kot običajno.


To vam in vašim strankam prinese bistveno več varnosti. Tako lahko tudi sprejemate in zaključite delovne naloge, ki bi brez uporabe izdelkov QS prestavljali tveganje.


QS je dvakrat boljši

QS je dvakrat boljši

Slabo vreme se vsako leto pojavi dvakrat ‒ v prehodnem obdobju med jesenjo in zimo ter na prehodu z zime na pomlad. Ponudba izdelkov QS odpravi pravila za pogoje uporabe in obdelave, ki so do sedaj veljala za nepreklicna. Če je bila prej možna obdelava največ do temperature +5 °C in relativne zračne vlage 70 %, je mogoče izdelke QS obdelati že od +1 °C in relativne zračne vlage do 95 % . Torej ravno v prehodnih časih jeseni in spomladi. Izdelki QS vam ne omogočajo samo podaljšanja delovnega obdobja, temveč tudi bolj zgodnji začetek.


QS z dvojno koristjo

QS vam nudi dragoceno dodatno korist. Na podlagi enkratne tehnologije veziv se, odvisno od temperature in relativne zračne vlage, na površini hitreje ustvari film, ki pri lahkem do srednjem dežju preprečuje izpiranje.


Fasada QS

Da bi čim bolj varno preživeli mokre in hladne prehodne čase, vam Sto nudi fasadne izdelke s QS. Trenutna ponudba izdelkov QS obsega sredstva za temeljni premaz, malto, omete, barve in zaščitne lake. Tako je mogoče vsa dela za izolacijo in premazovanje fasade izvesti tudi v slabih vremenskih razmerah. Mimogrede: vsi izdelki QS so okolju prijazni, ker ne vsebujejo dodatnih topil oz. glikola ali dodatkov alkohola.

Navodilo

Navodilo

“Zlata pravila” za uporabo izdelkov QS.

Brošura

Spletna brošura

Ta brošura vas obvešča o ponudbi izdelkov QS.