Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Dnevi Orisa 2017

Dnevi Orisa so mednarodni arhitektonski simpozij, ki se izvaja vsako leto kot dvodnevni dogodek s predavanji prominentnih mednarodnih in lokalnih arhitektov. Simpozij se dogaja v Koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu in ima približno dva tisoč obiskovalcev.

Do zdaj so na Dnevih Orisa predavali slavni svetovni arhitekti, pa tudi radikalni in eksperimentalni avtorji, simpozij pa je do danes gostil več kot 200 predavateljev iz vseh koncev sveta. Zasnovo Dnevov Orisa dopolnjuje časopis Oris, izbira predavateljev pa je rezultat vedno večjega mednarodnega pomena časopisa in mreže sodelavcev ter avtorjev, ki jo je Oris z leti ustvaril. Dnevi Orisa si zmeraj prizadevajo ustvariti ravnovesje med etabliranimi in novimi avtorji ter med generacijsko in konceptualno raznovrstnostjo predavateljev.

Tako kot vsako leto je tudi letos naš cilj, svojemu zvestemu občinstvu ponuditi priložnost, poslušati nekatere izmed najbolj znanih in najbolj uspešnih arhitektov, poleg tega pa občinstvu predstaviti uspešna imena iz arhitektonske scene.

Letos na Dnevih Orisa podjetje Sto zopet predstavlja eno izmed svojih uspešnic: StoBrick klasik klinker. Estetski, izoliran, zelo funkcionalen, povezuje brezčasovno estetiko ter zelo sodoben toplotno-izolacijski sistem. Od klasičnega videza opeke do nenavadnih vzorcev in dizajna površine - fasade iz StoBrick klinkerja omogočajo realizacijo različnih možnosti arhitektonskega oblikovanja. Kaj je skupnega vsem StoBrick fasadam? Zelo učinkovita toplotna izolacija v njeni notranjosti.

Predavatelji:
RCR Arquitectes
Schmidt Hammer Lassen Architects
OFIS arhitekti
Angonese Walter Architekt
Davor Mateković
Go Hasegawa
Vedran Mimica
architekten de vylder vinck taillieu

Vabimo vas, da se nam pridružite na 17. Dnevih Orisa, simpoziju arhitektov, ki se bo odvijal od 14. do 15. oktobra 2017 v Koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu.

Informacije / Sto Ges.m.b.H., Kovinska 4a, 10900 Zagreb / Kontaktna oseba: Romana Venier / E-pošta: r.venier@sto.com, tel.: +385 99 3775 444.

Vabilo

Več informacij