Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Sto-App 2.0 je tu

Sto-App 2.0

Končno: nova aplikacija Sto-App 2.0 je zdaj brezplačno na voljo v spletni trgovini iTunes-Store. Razširjena aplikacija je na voljo za iPhone, iPad in iPod.

Sto-App 2.0 uporabnikom omogoča neposreden dostop do fasadnih izolacijskih sistemov. 16 sistemov je mogoče s pomočjo petih filtrov: vrsta sistema, razred protipožarne zaščite, zmogljivost izolacije, mehansko obremenljivost in videz, na hitro razvrstiti glede na svoje potrebe. Podroben prikaz pri vsakem sistemu obsega kratek opis posameznih korakov in pripadajočih izdelkov.

Referenčni objekti iz celega sveta

Nič ni bolj prepričljivo kot dobra referenca. S pomočjo treh filtrov, vrste objekta, države in skupine izdelkov, je mogoče izvesti hitro in udobno iskanje v podatkovni zbirki referenc. S pomočjo podrobnega prikaza je mogoče takoj priklicati pomembne informacije o izdelku, kot so arhitekt, izvedba, investitor in uporabljeni izdelki. Poleg tega je na majhnem zemljevidu prikazana lokacija projekta.

CAD-podrobnosti ‒ konkretno načrtovanje

Na področju CAD-podrobnosti uporabniki aplikacije Sto-App 2.0 najdejo podrobne risbe iz področij kontaktnih fasadnih sistemov, prezračevanih fasad, fasadnih profilov, notranje izolacije in akustike. Vse podrobne CAD-risbe so v aplikaciji Sto-App 2.0 shranjene kot PDF-datoteke in jih je mogoče udobno z aplikacije po elektronski pošti pošiljati poslovnim partnerjem in strankam.

Koliko stane ta aplikacija?

Od danes naprej si je aplikacijo mogoče v Avstriji brezplačno prenesti iz spletne trgovine iTunes-Store. Na voljo je za iPhone, iPad in iPod.

Prenos aplikacije Sto-App

qrcode

Sto-App je za iPhone, iPod in iPad brezplačno na voljo v spletni trgovini Apple App Store.