Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Novo: sistemski pribor Sto

Sistemski pribor Sto

Hitrejši, boljši, ustrezen

Toplotna izolacija ni enaka toplotni izolaciji. Bolj natančno s tem mislimo kontaktne fasadne sisteme, ki – kot je to razvidno iz samega pojma – obsegajo več optimalno medsebojno prilagojenih komponent. Zato je tudi sistemski pribor Sto pomemben sestavni del naših kontaktnih fasadnih sistemov. Za gospodarno delo. Za optimalno varnost. Za čim boljšo izolacijo brez toplotnih mostov.

Kontaktni fasadni sistemi torej niso samo iz lepila, izolacijskega materiala, tkanine in ometa. Odločilnega pomena so vedno podrobnosti, na primer priključki na področju oken in vrat. Napačna izvedba podrobnosti lahko ogrozi funkcionalnost in zdržljivost celotnega sistema. Zato Sto nudi številne rešitve, ki prispevajo k zagotavljanju kakovosti celotnega sistema in bistveno olajšajo obdelavo komponent.

Ponudba izdelkov obsega pritrdila za izolacijske plošče, montažne elemente za varno pritrditev sestavnih delov, profile za različne priključke, okenske police in že izdelane sistemske elemente kot na primer špaletne plošče ali zaboje za žaluzije. Najpomembnejši cilj pri razvoju vseh komponent sistemskega pribora Sto je popolna integracija v celotni sistem.

Sistemski pribor Sto je mogoče razdeliti na pet področij uporabe:

1. oblikovanje podzidka ‒ strokovno in obstojno

2. fasadna površina ‒ učinkovito delo

3. oblikovanje podrobnosti na oknih in vratih ‒ popolnost vse do podrobnosti

4. pritrditev sestavnih delov ‒ brez toplotnih mostov in varna

5. strešni priključek ‒ maksimalna zaščitna funkcija

Sistemski pribor Sto izpolnjuje tri funkcije:

1. varnost

2. prihranek časa

3. odsotnost toplotnih mostov

Spletna brošura

Tukaj lahko izveste vse o sistemskem priboru Sto.

Mikro stran

Dodatne informacije o sistemskem priboru Sto so predstavljene interaktivno na naši mikro strani.

Poster

Praktičen poster za na steno in za hiter pregled.