Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

StoDesign Avstrija praznuje rojstni dan

StoDesign Avstrija Prikaz slike v polni velikosti

StoDesign Avstrija

25-letna obletnica strokovnjakov za dizajn

StoDesign v Avstriji obstaja že od leta 1989. Kot prvo v celotni panogi izdelave fasad je podjetje Sto tega leta odprlo svoj lasten dizajnerski studio za oblikovanje fasad. Od takrat profesionalna ekipa razvija koncepte barv in materialov za fasade in notranje prostore, od posameznih stavb do oblikovanja celotnih urbanih predelov.

“Dizajn je pomemben del našega poslanstva. StoDesign je že 25 let pomemben sestavni del naše zgodbe o uspehu”, pravi vodja StoDesign Studios, Claudia Pritz. Arhitektka je vodja avstrijske ekipe že od leta 2004. Ob tesnem sodelovanju z ekipo tehnikov StoDesign združuje fizične gradbene zahteve s poznavanjem učinkov svetlobe, barve in materialnosti. Tako so strokovnjakinje in strokovnjaki ekipe StoDesign pravi partnerji načrtovalcev, obrtnikov in gradbenih podjetij.

25 let znanja in izkušenj na področju dizajna.

Spekter ponudbe strokovnjakov ekipe StoDesign je zelo raznovrsten in obsežen. Petčlanska ekipa letno izdela okrog 800 barvnih konceptov za projekte najrazličnejših velikosti. StoDesign oblikuje posamezne barvne kolekcije za oblikovanje izdelkov, ravno tako tudi celovite rešitve za Corporate Architectural Identity – torej gradbeno vizualno podobo – podjetij in inštitucij. V delavnicah in na prireditvah strokovnjakinje in strokovnjaki za dizajn svoje obširno interdisciplinarno znanje približujejo širši publiki.

Mednarodno povezani

Vsaki dve leti StoDesign Studio izda “Design Collection”. Na podlagi različnih materialov dizajnerji tako razvijajo vizije, v katerih se odražajo pomembni trendi iz njihovih posameznih držav. Trenutno pri tem tesno sodeluje 43 članov ekipe iz osmih držav. Na rednih srečanjih poteka mednarodna izmenjava znanja in izkušenj, s tem pa nastaja odprto in ustvarjalno vzdušje, pri katerem se izmenjavajo ideje in ustvarjajo novi stiki.

Na sporočilo za tisk

Tukaj najdete sporočilo za tisk.