Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Ekskluzivno: Sto-Dämmplatte Top31 White

Sto-Dämmplatte Top31 White

Najvišja varnost uporabe

Tukaj se združi, kar spada skupaj: obe strani Sto-Dämmplatte Top31 White imata bel, homogeni zaščitni sloj iz pene – ekskluzivno prednost za preprosto in hitro polaganje.

Bel zaščitni sloj preprečuje segrevanje plošče pri neposrednem sončnem obsevanju. Pri nanosu lepilne malte torej ni več pomembno, katera stran je zunaj in katera znotraj. To omogoča še posebej preprosto polaganje. Zaščitni sloj se povsem ohrani tudi po brušenju fasade.

Plošče so velike 1.000 x 500 mm in jih je mogoče hitro in učinkovito obdelati. Poleg tega so plošče izdelane z vrhunsko dimenzijsko točnostjo – za posebej točne rezultate polaganja.

Sto-Dämmplatte Top31 White ima izvrstno sposobnost izoliranja zaradi sivega polistirena. Pri debelinah izolacije 80–300 mm je zmogljivost izoliranja plošče za do 23 odstotkov višja od običajnih izolacijskih plošč iz polistirena 040 – in to brez kompromisov pri obdelavi in varnosti.

Informativni list o izdelku

Tukaj najdete vse informacije o novi plošči Sto-Dämmplatte Top31 White.

Katalog izdelkov

Tukaj najdete kratek pregled vseh informacij o izdelkih.