Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Orisovi dnevi arhitekture v Zagrebu

banner_465x220px_neutral Prikaz slike v polni velikosti

Dnevi Orisa: Mednarodni festival arhitekture od 4. do 5. novembra 2022 v Koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu.

Mednarodni arhitekturni simpozij "Dnevi Orisa" poteka že od leta 2001 in združuje izjemne arhitekte z vsega sveta. Dvodnevni arhitekturni dogodek (4.- 5. november 2022) je stičišče arhitektov, oblikovalcev, študentov arhitekture in tistih, ki jih arhitektura zanima.

Izjemen arhitekturni dogodek je izjemno odmeven s številnimi arhitekturnimi predavanji in razstavnim prostorom. Vsako leto so med govorci tako vodilni svetovni kot tudi manj znani, a inovativne arhitekturne pisarne iz Evrope. Za Orisove dneve arhitekture je značilen zgoščen program, tudi letos pa se bodo javnosti predstavila uspešna imena arhitekturne scene.

Informacije o programu in prijavi najdete na spletni strani www.daysoforis.com

Sto je pokrovitelj in ponosen partner Dnevov Orisa od samega začetka Dnevov arhitekture leta 2001, letos pa bo predstavljen tudi z razstavno stojnico. Arhitektom, oblikovalcem, študentom arhitekture in tistim, ki jih zanima arhitektura, bodo predstavljene nove interpretacije oblikovanja fasad s kreativnimi mavčnimi površinami iz linije StoSignature ter trajnostne in ultramoderne fasade iz klinkerja s StoBrickom. Veselimo se vašega obiska!