Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Arhitektura za sodobno gostoljubnost

Storitev, udobje in funkcionalnost: V hotelih, restavracijah ali barih sta gostoljubnost in ekonomija tesno povezani. Sodobno podjetje potrebuje prave barve, površine in strukture, da bo vse delovalo nemoteno in da se bodo gostje počutili udobno. Sto na tem področju ponuja obsežen portfelj.

Hotel je dom, samo nekje drugje. Restavracija velja tudi za »tretje mesto« – kraj za sprostitev. To zahteva arhitekturo, ki združuje udobje z gostoljubnostjo. Sodobna arhitektura mora biti tudi funkcionalna in ekonomična, saj je hotel kompleksna, ekonomična operacija, v kateri se posamezne komponente učinkovito usklajujejo med seboj – gostu nevidne v zakulisju. Oblikovanje hotela mora zato ne le ugajati gostu, ampak ga je treba prilagoditi tudi vsakodnevnim procesom v podjetju. Tukaj lahko sistemi Sto pokažejo svoje prednosti v celoti.

Svoboda oblikovanja fasade
Vrednote, kot so trajnost, ekologija in naravno vzdušje, so v sodobnih hotelih in restavracijah postale nepogrešljive. Današnji gostje imajo visoke zahteve – tudi pri arhitekturi. Prva stvar, ki jo opazite, je fasada. Je obraz stavbe, je veleposlanik med notranjostjo in zunanjostjo ter predstavnik podjetja. Širok portfelj izdelkov vodilnega podjetja Sto ponuja veliko prostora za oblikovanje. Kreativne ometane površine iz StoSignature Exterior prinašajo fasadi edinstveno individualnost, trde obloge, kot so opeke iz klinkerja ali naravnega kamna, naredijo fasado stabilno, robustno in seveda tudi individualno. Zastrti prezračevani fasadni sistemi StoVentec združujejo visokotehnološko funkcionalnost s prefinjeno estetiko.

Popolne površine za notranjo in zunanjost
Dobra arhitektura se nadaljuje v notranjosti: Najsi bo jedilnica, preddverje, bar ali restavracija, nič ne predstavlja podjetja bolj jasno in neposredno kot privlačne barve in strukture na steni in stropu. Notranje silikatne barve ne samo, da so videti dobro, ampak tudi zagotavljajo zdravo notranjo klimo. Ne vsebujejo konzervansov in so 95 % narejeni iz naravnega surovinskega silikata – kar zagotavlja miren spanec v hotelskih sobah. Notranja ponudba StoSignature obljublja čisto individualizacijo. Za njo se skrivajo edinstveno lepe površine in barve, ki omogočajo večplasten dizajn in se popolnoma ujemajo z ustrezno uporabo prostora – tako hotelske sobe in restavracije postanejo resnično edinstvene. Sto ponuja obsežno paleto robustnih notranjih barv in talnih premazov za infrastrukturne prostore, kot so stopnišča in kuhinje ali območja z velikim prometom, kot so večnadstropna parkirišča in podzemne garaže.

Še boljše počutje zahvaljujoč dobri akustiki
Ne glede na to, ali gre za sobo za seminarje ali jedilnico: Dobra sobna akustika je bistvena za prijetno, sproščeno vzdušje. Akustični sistemi Sto, kot so modularni stropi in stenska jadra StoSilent, ki jih je mogoče tudi naknadno vgraditi, ali homogena, brezšivna različica StoSilent Distance - niso samo funkcionalni, ampak tudi ustvarjajo vizualne poudarke.