Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Nova prodajna pisarna podjetja Sto v Beogradu

Zdaj, ko je od ustanovitve srbske podružnice podjetja Sto julija 2019 minilo nekaj več kot leto dni, smo v začetku avgusta odprli novo prodajno pisarno podjetja Sto v Beogradu. Tako je zdaj vsem zainteresiranim na licu mesta na voljo široka paleta sistemov in izdelkov za gradnjo in saniranje podjetja Sto – zasebnim graditeljem hiš, arhitektkam in arhitektom, investitorjem in področnim strokovnjakom.

Ko gre za fasadne sisteme, notranjo ureditev ali (industrijske) talne premaze, je podjetje Sto tehnološki pionir. Z novo prodajno pisarno v Srbiji je iskana tehnologija podjetja Sto zdaj na voljo tudi morebitnim kupcem v Beogradu. Pri tem je zelo pomembno naslednje: Ogromno število vzorcev je na voljo neposredno na licu mesta, da lahko zainteresirane fizične osebe in strokovnjaki tudi v živo spoznajo visoko kakovost izdelkov podjetja Sto. Tudi strokovno tehnično svetovanje, podpora pri izdelavi razpisov za arhitekte in razdelava navdihujočih predlogov za oblikovanje so del portfelja široke ponudbe storitev podjetja Sto v Beogradu.

Uspešna zgodba Srbije
Podjetje Sto s Srbijo povezuje dolga in uspešna zgodovina. Tam so najprej začeli s partnerskimi sporazumi z lokalnimi trgovci, kot je podjetje Kužet Trade d.o.o. iz Novega Sada, in nato nadaljevali prek pošiljanja lastnih svetovalcev arhitektov v Beograd ter vrste impresivnih referenc, kot so Pupinova palata v Novem Sadu, Hotel Hilton v Beogradu in švicarsko veleposlaništvo, in zaključili z odprtjem nove, tretje podružnice »Sto Ges.m.b.H., podružnica Beograd«. Odprtje lastne prodajne pisarne je bil naslednji logični korak, ki poudarja vlogo podjetja Sto kot kompetentnega strokovnega partnerja. Proslave v čast odprtja zaradi situacije s koronavirusom ni bilo, bo pa organizirana takoj, ko bo to mogoče.

Prodajna pisarna v Beogradu

Omladinskih brigada 86k
11070 Novi Beograd

Tel.: (011) 6350127
Faks: (011) 6350129

Prodajna pisarna v Beogradu

Kontaktna oseba, poslovalni čas in opis poti.