Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Nova interpretacija tradicije ometa s StoSignature

fuerstenweg_465x220 Prikaz slike v polni velikosti

Zaključni omet z neusmerjeno teksturo Rough 40 daje fasadi strukturo in rahlo globino. Objekt: Mestne stanovanjske hiše, Fürstenweg 49, Innsbruck.

Vse od preprostega klasika do mojstrsko ustvarjenega umetniškega dela: z ometano fasado je mogoče vse. StoSignature ponuja dobro premišljen sistem tekstur in učinkov, ki se je z leti več kot izkazal. Možno je skoraj neskončno število kombinacij materialov in tehnologij za oblikovanje stavbnega ovoja. Zahvaljujoč prepletajočim se in popolnoma usklajenim komponentam bi bila obdelava težko varnejša: Strokovni nasveti in podrobne rešitve – od načrtovanja do izvedbe – so na voljo neposredno pri vodji tehnologije Sto.

StoSignature je optimiziran za varnost in učinkovitost sistema. Posamezne komponente sistema – teksture in učinki – so pregledno strukturirane in jih je mogoče po potrebi kombinirati med seboj. Teksture "Fine", "Rough", "Linear" in "Graphic" je mogoče kombinirati z učinki, ki se nanašajo kot dodatni sloji in so lahko barvni premazi ali zrnca, ki jih je mogoče nanesti bodisi po celotni površini bodisi s šablonami na določene dele. V kategoriji "Impressions" so na voljo že pripravljene kombinacije tekstur in učinkov, na primer površine v videzu kovine, betona ali lesa.

Temeljito premišljena, varna obdelava
Sistem izdelkov StoSignature ne vključuje le površin, temveč tudi paleto premišljeno zasnovanih standardnih in posebnih orodij ter podrobnih navodil za obdelavo. Vsaki od tehnik StoSignature so priloženi podrobni video posnetki, ki jasno kažejo pravilno izvajanje. Izvajalcem ponuja Sto lastne tečaje, ti pa jih lahko uporabijo za raziskovanje možnosti StoSignature v praksi. Za usposabljanje in podporo izvajalcem pri uporabi procesne tehnologije so tehnični svetovalci Sto prisotni neposredno na delovišču.

StoSignature exterior

Kaj stoji za reinterpretacijo tradicije ometa?

Obdelava

Za vsako od obdelav v tehnikah StoSignature so na voljo izčrpni video posnetki.