Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Naročanje in dostava tečejo naprej

Spoštovani kupci in partnerji,

da bi Sto kar najbolje zaščitil dobro počutje in zdravje svojih zaposlenih ter kupcev, je na prizadetih območjih sprejel vse predpisane zdravstvene ukrepe. Za zadržanje širjenja koronavirusa in varovanje zdravja veljajo od tega trenutka naprej naslednji ukrepi:

  • Promet kupcev v prodajnem centru in skladišču bo ustavljen, kar pomeni, da osebni dostop do skladišča, postaje za toniranje in pisarn do nadaljnjega ne bo mogoč. Zato med kupci in zaposlenimi ni neposrednega stika.
  • Naročila lahko do nadaljnjega sprejemamo izključno po elektronski pošti, faksu ali telefonu. Običajni stiki z vašimi sogovorniki ostajajo še naprej na voljo.
  • Dvig blaga nam, prosimo, najavite vnaprej in to po telefon ali elektronski pošti, tako da vam bo naročeno blago na voljo, da ga sami dvignete na prostem. Podpisano dobavnico kupec sam odloži v posodo Sto, pripravljeno v ta namen. Zato med kupci in zaposlenimi ni neposrednega stika.
  • Z današnjega vidika lahko dostava nemoteno teče naprej, treba pa je računati z zamudami kot posledico omejitev.


Zavedamo se, da so omejitve neprijetne, so pa bistvenega pomena za dobro našega zdravja. Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje!

Če pride do sprememb, vas o tem nemudoma obvestimo.

Skupaj zmoremo tudi to - ostanite zdravi!

Sprejem naročil

Vaši sogovorniki vam še naprej ostajajo na razpolago.