Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Širitev interne ekipe

ales_oblak_465x220px Prikaz slike v polni velikosti

Nov sodelavec za segment izdelkov StoCretec, Aleš Oblak.

Spoštovani poslovni partnerji in sodelavci,

obveščamo vas, da je gospod Aleš Oblak nova oseba, na katero se lahko obrnete za segment izdelkov StoCretec.

Poleg segmentov industrijskih in dekorativnih talnih premazov podjetje Sto neprestano in intenzivno razvija materiale za zaščito in sanacijo betona – naj gre za impregnacijo, vmesne sloje, hidrofobiranje ali zaključne sloje.

Ker se zahteve na cestah in objektih vsakodnevno povečujejo, se povečuje tudi potreba po novih, boljših in kakovostnejših izdelkih za zaščito in sanacijo – in prav pri tem vam lahko in želi ekipa strokovnjakov za izdelke pomagati.

V sodobni arhitekturi je uporaba betonov zelo pogosta. Podnebni vplivi, agresivne škodljive snovi in spremembe zaradi uporabe puščajo svoje sledi: StoCretec betonskim objektom zagotavlja zaščito, ki jo ti še kako potrebujejo, a ne samo to: pomaga tudi nevtralizirati škodljive vplive iz okolja. Talni premazi StoCretec lahko uspešno izpolnijo najraznovrstnejše tehnične zahteve, poleg tega pa omogočajo različne možnosti kombiniranja in videzov.

Mi, podjetje Sto Ges.m.b.H., smo hčerinsko podjetje družbe Sto SE & Co. KGaA, vodilnega ponudnika na področju toplotnih izolacijskih fasadnih sistemov na svetu. Poleg tega v okviru programa StoCretec nudimo bogato izbiro izdelkov za zaščito in sanacijo betona ter talnih premazov.

Našemu novemu sodelavcu, gospodu Alešu Oblaku, želimo veliko uspeha pri njegovih novih delovnih nalogah!

Ekipa Sto Slovenija

Pregled programa izdelkov

V prilogi najdete pregled programa za segment izdelkov StoCretec.