Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Zbirno mesto za arhitekte v Zagrebu

465x220_1 Prikaz slike v polni velikosti

Dnevi arhitekture Oris 2019 bodo zaznamovani z izjemnimi predstavitvami mednarodnih imen arhitekturne scene.

Arhitekturni dogodek, ki ga že 19. organizirata revija Oris in kulturni center Oris House of Architecture, se bo odvijal v koncertni dvorani Vatroslav Lisinski v Zagrebu. Dogodek Oris ponuja izjemen program z razstavami in številnimi predavanji na temo arhitekture. Družba Sto je ponosni partner dnevov Oris že od samih začetkov arhitekturnih dnevov v letu 2001.

V okviru dvodnevnega strokovnega simpozija se bodo srečevale pomembne osebnosti lokalne arhitekturne scene. Hkrati bomo lahko sledili tudi predavanjem arhitektov mednarodnega ugleda. Letošnja zvezda bo švicarski arhitekt Mario Botta. Kot soustanovitelj "Nove arhitekture iz Ticina" v zgodnjih 1970-ih je Botta svoje življenje posvetil arhitekturi in v preteklih 50 letih ustvaril več kot 100 gradenj po vsem svetu. Priznani arhitekt je svetovno znan kot idejni ustvarjalec bank, šol, muzejev, cerkva, toplic in nakupovalnih centrov, njegov slog pa slovi po preprostem oblikovalskem jeziku. Drugi predavatelji letošnjega simpozija so: arhitekturni biro 3LHD iz Hrvaške, Estúdio Gustavo Utrabo iz Brazilije, 6A Architects iz Velike Britanije, Neno Kezić iz Hrvaške, Piero Lissoni iz Italije, Cristóbal Palma iz Čil in Harquitectes iz Španije.

Predstavitev izdelkov Sto
Družba Sto bo udeleženim arhitektom, oblikovalcem, študentom arhitekture in vsem, ki jih arhitektura zanima, predstavila nove interpretacije fasadnih zasnov s kreativnimi ometi linije StoSignature kot tudi trajne in visoko moderne fasade iz klinkerja s StoBrick. Z nizko emisijsko talno barvo StoCryl BF 700 bodo prikazane številne možnosti oblikovanja funkcionalnih premazov. Akrilat izpolnjuje visoke zahteve trajnostnih gradenj, hkrati pa navdušuje s kreativnostjo in edinstvenostjo, ki tla naredijo enkratna in nezamenljiva.

Ekipa Sto se veseli vašega obiska naše razstavne stojnice ob dvodnevnem dogodku!

Dnevi arhitekture Oris 2019

Več informacij o dnevih Oris.