Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Prava tla za ustvarjanje prijetnega prostora

stocryl_bf700_465x220 Prikaz slike v polni velikosti

StoCryl BF 700: Idealen premaz za kleti in hobi prostore.

Pri visokokakovostni gradnji sta estetski in zdravstveni vidik enako pomembna. Z izdelkom StoCryl BF 700 je podjetje Sto razvilo talni premaz, ki poskrbi za pozitivno, zdravo ozračje v prostoru. Ta barva s posebej malo izpusti izpolnjuje vse zahteve trajnostne gradnje po DGNB-ju in LEED-u ter je del seznama Urada za tehnično kemijo BauXund in deklaracijske centrale "baubook". Hkrati je bil StoCryl BF 700 prepričljiv na področju ustvarjalnosti in individualnosti.

Ko vstopite v nek prostor in se nagonsko takoj počutite dobro: prav to je cilj podjetja Sto, ki kot vodilno podjetje v panogi že več kot 20 let ponuja inovativne izdelke za gradbeno panogo. Za zdravje in prijetno vzdušje v notranjih prostorih je v veliki meri zaslužna tudi izbira pravih tal. Barva, vtis in slog tal opredelijo videz prostora, sestav premaza pa vpliva na zdravje in občutek udobja na globlji ravni. Z izdelkom StoCryl BF 700 podjetje Sto na trg prinaša talno barvo z nisko emisijo na osnovi akrilata, ki izpolnjuje najvišje zahteve trajnostne gradnje in ne postavlja omejitev pri ustvarjalnosti ureditve. Ta talna barva je odlična za uporabo v prostorih s povprečno obremenitvijo.

Prepričljiva tema v šestih različicah
StoCryl BF 700 je na voljo v šestih "variantah", ki za vse želje ponujajo idealno rešitev. Različica Basic je odporna proti abraziji, se enostavno obdeluje in navduši s svojo sposobnostjo prekrivanja. Je popoln premaz za kleti in prostore za prosti čas. Različica Easy Clean je popolna izbira za prostore, kjer je potrebno hitro in enostavno čiščenje, na primer v prodajnih in razstavnih prostorih. Za varnost pred drsenjem, na primer na stopnicah ali v pralnicah in sušilnicah, se priporoča različica StoCryl BF 700 Safe. Z različico Creative podjetje Sto izpolnjuje želje na področju ustvarjalne ureditve in zagotavlja veliko svobode pri urejanju tal. Tudi ta različica premaza je odlična izbira za prodajne ali razstavne prostore. Podjetje Sto ima popolno rešitev tudi za zunanje prostore, kot so balkoni: različica izdelka StoCryl BF 700, imenovana Exterior, je odporna proti vremenskim vplivom in UV-žarkom, je protizdrsna in zelo privlačnega videza.

StoCryl BF 700

Zaščitni premaz, enokomponenten, prozoren, z malo emisij.