Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Sto dobrodelni sklad podpira pomladek v arhitekturi

sto_stiftung_18_2018_nachbericht_gbs_bild_01_465x220 Prikaz slike v polni velikosti

Sto dobrodelni sklad podpira poletno šolo na Dunaju, ki jo organizirata Univerza za naravne vire in znanosti o življenju (BOKU) in družba OeAD-Wohnraumverwaltung.

Zaradi poletne akademije »Green.Building.Solutions.«, ki jo podpira Sto dobrodelni sklad, bo Dunaj za tri tedne postal evropska metropola za trajno gradnjo, prihranek energije in varčevanje z viri. Že devetič bo 60 mednarodnim študentom od 20. julija do 11. avgusta 2019 na voljo pridobivanje znanj in praktičnih izkušenj, intelektualne izmenjave in arhitekturne ekskurzije.

Predavanja v angleškem jeziku na višjem nivoju bodo trajala tri tedne in bodo usmerjena predvsem na mednarodne, izjemno usposobljene študente s področij arhitekture, načrtovanja in gradbenega inženiringa. Seveda pa se lahko prijavijo tudi vsi študenti z znanji iz načrtovanja in gradbene tehnike. Zaželeno je sicer, da so kandidati že nekoliko dlje na svoji študijski poti, v idealnem primeru so že zaključili dodiplomski študij, in da posedujejo določena osnovna znanja, kajti predavanja in delavnice se začnejo na naprednem nivoju, osnove praktično ne bodo obravnavane. Samo na ta način lahko izobrazimo visokokakovostne pionirje na področju zelene gradnje.

Sto dobrodelni sklad podpira GBS
Za štipendijo se lahko prijavijo tako mednarodni kot avstrijski študenti, s čimer je udeležba omogočena tudi finančno šibkejšim, vendar dobro usposobljenim kandidatom. Od junija 2019 se lahko študenti na strani https://summer-university.net/ prijavijo za akademijo Green.Building.Solutions. 2019 in delavnico Hands-On Sto dobrodelnega sklada.

Prijava

Mednarodna poletna univerza Green.Building.Solutions.