Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Sto na prireditvi Austria Showcase v Zagrebu

hauptbild_neu_465x220 Prikaz slike v polni velikosti

Austria Showcase v Zagrebu na temo »Trajnostne gradnje na Hrvaškem«.

Udeležencem prireditve Austria Showcase so bili predstavljeni projekti iz hrvaškega mestnega okolja ter hrvaškega turističnega in zdravstvenega sektorja. Prireditev so zaključila strokovna predavanja hrvaških in avstrijskih strokovnjakov.

Več kot 100 arhitektov iz Hrvaške je sledilo predstavitvam arhitektov kot so Karlheinz Boiger iz podjetja Hohensinn Architektur ZT GmbH, Tom Kaden iz podjetja Architekturbüro Kaden+Lager in Andrija Rusan iz podjetja Oris Kuća arhitekture. V središču pozornosti so bili realizirani projekti lesne gradnje iz Avstrije in Hrvaške, obravnavane pa so bile tudi teme kot je gradnja med obstoječimi zgradbami v mestnem okolju z modularnim načinom gradnje in lesne gradnje v turizmu.

Podjetje Sto in druga avstrijska podjetja so predstavila svoje rešitve na področju lesne industrije, na stojnici Sto pa se je bilo mogoče informirati predvsem o toplotni izolaciji z lesom in trajnostnem izolacijskem sistemu StoTherm Wood.

Ciljna publika so bili nosilci gradbenih projektov in investitorji, hrvaški načrtovalci (arhitekti in gradbeni inženirji) s področja gradnje stanovanj, javne gradnje in turizma, kot tudi župani, ravnatelji šol in predstavniki skupnosti.

StoTherm Wood

Klimatsko nevtralni povezani sistem.