Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Sto kreativni forum fasade

Končni izgled fasad se s časom spreminja. Danes fasadni zaključni sloj ne predstavlja več le 'klasičen' zaključek fasadnega sistema. Drugačna obdelava zaključnih ometov lahko na objektu ustvari poseben, individualen pečat. Objekt zasije v novi, drugačni luči in vabi poglede mimoidočih.

Uspeh raste z znanjem. Tega se v podjetju Sto zavedamo. V sled temu smo 21. marca 2019 organizirali praktično šolanje za naše izvajalce, na katerem je strokovni sodelavec iz Beljaka, Elvir Begovič, prikazal različne možne izvedbe dekorativnih tehnik iz linije StoSignature z različnimi zaključnimi ometi, modelirnimi ometi in posipi. Izvajalcem smo na ta način praktično prikazali možne obdelave ometov, različne tehnike in individualnost nanosa.

V Sto podružnici Ljubljana verjamemo, da smo na tem šolanju uspeli izvajalcem približati različne dekorativne tehnike obdelave zaključnih fasadnih ometov in v praksi prikazati individualne tehnike nanosa. Na ta način je vsaka fasada unikat.

Več o možnih dekorativnih izgledih iz linije sto.signature si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Vsem prisotnim na šolanju se zahvaljujemo za udeležbo in jim želimo obilo uspehov v nadaljnjem poslovanju in izdelavi dekorativnih tehnik.

StoSignature exterior

Oblikovanje fasad z individualno ometno površino.