Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Temeljni premaz za notranje prostore z inovativno tehnologijo gela

sto_anwendung_grundierung_3787_neu_gallery_landscape Prikaz slike v polni velikosti

Prozorni temeljni premaz s tehnologijo gela omogoča premazovanje, valjanje ali brezzračno brizganje brez prog.

Popoln nanos se začne s pravim temeljnim premazom. Na mavčnem kartonu, betonskih ali apnenčastih površinah; dober temeljni premaz poskrbi za pravilen oprijem nadaljnjega nanosa. Sto s StoPrim GT prinaša na trg poseben izdelek, ki zahvaljujoč tehnologiji gela omogoča valjanje brez kapljanja in prog ter brizganje tudi nad glavo.

Brez kapljanja, brez prog
Idealen temeljni premaz mora poleg zaustavitve vpojnosti in utrjevanja podlage omogočati tudi neproblematično obdelavo. StoPrim GT lahko brizgate ali valjate, brez da bi kapljalo. To omogoča njegova gelasta konsistenca.

Test vezave peska: StoPrim GT na preizkušnji
Da StoPrim GT veže peščeno podlago do trikrat močneje kot drugi izdelki, lahko vidimo na lastne oči. Za preskus zadostujeta dva lončka s peskom, v katera dodamo po dva grama temeljnega premaza – v enega StoPrim GT, v drugega pa referenčni izdelek. Po 24 urah je znan rezultat: Kapljica iz referenčnega izdelka tehta 1,98 gramov in je v notranjosti še peščena. Kapljica iz StoPrim GT pa je težka celih 6,96 gramov in popolnoma strjena. Izdelek Sto torej vidno utrjuje z visoko učinkovitostjo in naredi podlago nosilno za nadaljnje nanose barve ali ometa.

Kot idealno orodje za obdelavo StoPrim GT je primeren valjček Sto-FineCoat Roller, ki skladišči material v nitih in ga pri nanosu postopoma oddaja. Tako lahko zmanjšate proge in kapljanje vode.

StoPrim GT ne vsebuje topil in mehčal, njegove emisije in konzervansi pa so zmanjšani. Temeljni premaz je primeren za vse gradbene podlage in površine s kombinacijo različnih gradbenih materialov.

StoPrim GT

Obdelava brez prog in kapljanja, popolna priprava podlage zagotovljena.