Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Širitev interne ekipe

Ekipa Sto Slovenija Prikaz slike v polni velikosti

Ekipa Sto Slovenija

Spoštovani kupci in prijatelji podjetja Sto,
cenjeni arhitekti in projektanti,
cenjeni prodajni partnerji in sodelavci,

z veseljem vas obveščamo, da se je naši interni ekipi pridružila nova sodelavka: gospa Tjaša Pate. Z 18.6.2018 je nastopila funkcijo referentke v prodajni podpori podjetja Sto.

Na tej funkciji bo gospa Tjaša Pate delovala kot referentka za sprejem in obdelavo naročil, izdajo dobavnic in računov ter svetovala strankam.

Gospa Pate bo vaša strokovna kontaktna oseba na strani podjetja Sto in vam bo svetovala v skladu z vrednotami Sto: zaupanja vredno, strokovno in izkustveno, efektivno in v okviru potreb stranke ter vam bo vedno v pomoč.

Uspešno 10-letno poslovanje podjetja Sto v Sloveniji se kaže tudi v širitvi ekipe sodelavcev. V prodajni podpori so vam na voljo trije sodelavci: Renata Koželj Kvas, Tjaša Pate in Dario Barbić. Z veseljem vam bodo pomagali glede naročil, izdaje blaga, računov in vam bodo v pomoč pri logističnem in zalednem delu podjetja.

Ekipa Sto Slovenija

Nova sodelavka Tjaša Pate

tjasa_pate130x80_1

Erwin Truskaller (vodja mednarodne prodaje) in nova referentka v prodajni podpori, Tjaša Pate.

Pregled programa izdelkov

V prilogi najdete pregled programa izdelkov iz ponudbe podjetja Sto.