Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Širitev prodajno-svetovalne ekipe

truskaller_gojcic_news_465x220px Prikaz slike v polni velikosti

Erwin Truskaller (vodja mednarodne prodaje) in nov sodelavec Andrej Gojčič.

Spoštovani kupci in prijatelji podjetja Sto,
cenjeni arhitekti in projektanti,
cenjeni prodajni partnerji in sodelavci,

z veseljem vas obveščamo, da se je naši prodajni ekipi pridružil nov sodelavec, gospod Andrej Gojčič. S 1. februarjem 2018 je nastopil funkcijo prodajnega svetovalca za območje vzhodne Slovenije, oziroma območja poštnih številk 2, 3, 8 in 9.

Na tej funkciji bo gospod Gojčič deloval kot prodajni predstavnik in tehnični svetovalec za Sto fasadne sisteme, premaze in obloge, premaze za notranje prostore, akustiko, epoksi in poliuretanske talne premaze, orodja ter stroje. Gospod Gojčič bo, zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam v branži, vaša strokovna kontaktna oseba na strani podjetja Sto in vam bo svetoval v skladu z vrednotami Sto: vredno zaupanja, strokovno in izkušeno, efektivno in po potrebah stranke kot tudi napredno ter vam bo vedno v pomoč.

Edinstvena kombinacija nemško-avstrijske kvalitetne proizvodnje in vodilnega mesta na področju tehnologije, bogatega in inovativnega portfelja proizvodov, visoke strokovnosti na področju svetovanja in izvrstne logistične opremljenosti, dela prepoznavno razliko podjetja; kar Sto je: edinstven!

Želimo vam veliko uspehov pri poslovanju ter se veselimo nadaljnjega dobrega sodelovanja. Obenem se ob tej priliki zahvaljujemo našim zvestim kupcem za dolgoletno sodelovanje. Našemu novemu sodelavcu, gospodu Andreju Gojčiču, želimo obilo uspehov in zadovoljstva v naši ekipi.

Ekipa Sto Slovenija

Območje vzhodne Slovenije

sto__karte_slo_1

Prodajni svetovalec Andrej Gojčič je prevzel območje vzhodneSlovenije.

Pregled programa izdelkov

V prilogi najdete pregled programa izdelkov iz ponudbe podjetja Sto.