Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Praktičen program izpopolnjevanja

Konec oktobra je bilo v centrali družbe Sto v Beljaku, v prostorih za izobraževanje, izvedeno šolanje o ročni obdelavi izdelkov za notranji prostor za soboslikarje. Cilj šolanja je bil prenos strokovnega obrtniškega znanja o pravilni obdelavi izdelkov za notranji prostor podjetja Sto in sicer StoCalce Effeto, StoColor Metallic, StoDecolit MP, StoCalce Veneziano, Stolook Piccolo, StoColor Puran Satin ter Stolook Diamant.

Aplikacijski tehnik družbe Sto Elvir Begovic je iz šolanja naredil pravo doživetje in dal nasvete ter ukane iz teorije in prakse o izdelkih za notranji prostor podjetja Sto. Pri tem je bilo veliko priložnosti za dialog in izmenjavo izkušenj. Praktične vaje na vzorcih površin so simulirale situacije iz prakse in pokazale profesionalno obrtniško uporabo izdelkov za notranji prostor. Poleg pravilnih delovnih korakov je bila predstavljena tudi uporaba pripadajočega orodja. Končani vzorci plošč so bili dani na razpolago obiskovalcem šolanja kot vzorci za kupce.

Na šolanju soboslikarjev so sodelovali Mario Kordić (GRADITELJSTVO Kordić j.d.o.o.), Bruno Beljak (MEŠIĆ COM d.o.o.) in Perica Taslak (VC Zagreb) iz Hrvaške, iz Slovenije pa so se šolanju pridružili Danilo Mištrafović (DANILO MIŠTRAFOVIĆ s.p.), Boštjan Poljanec (Boštjan Poljanec s.p.), Matic Bogataj (Boštjan Poljanec s.p.), Habat Franc (Soboslikarstvo in fasaderstvo Franc Habat s.p.) ter Gašper Kravanja (PC Ljubljana).

Video posnetki obdelave

Tukaj si lahko ogledate video posnetke obdelave za StoSignature Interior Collection #01