Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoColor Dryonic

Inteligentna fasadna barva z učinkom hitrega sušenja

Da se fasade lahko ob vsakem vremenu posušijo v trenutku, je zasluga puščavskega hrošča. S svojim hrbtnim oklepom jutranjim meglicam izsili dovolj vode za preživetje. Ta struktura nam je bila v navdih in razvili smo novo fasadno barvo z Dryonic Technology. Za vse običajne podlage pri gradnji in z ogromno raznolikostjo barv. StoColor Dryonic: za vestno sušenje, pa naj bo, kar bo.

Kako iz barve nastane fasadna barva z Dryonic Technology? Trajna mikrostruktura površine, ki nastane na podlagi premišljene arhitekture veziva in polnila, privede do izredno hitrega odbijanja vode.


StoColor Dryonic Prikaz slike v polni velikosti

Primerjava: sušenje standardne barve (levo), StoColor Dryonic (desno)

Naravna zaščita pred algami in glivami
Fasade se s StoColor Dryonic pri vsakem vremenu in klimi posušijo v rekordnem času. Podobno kot pri meglo srkajočem hrošču tukaj deluje učinek drenaže, ki nastane na podlagi kombinacije iz površine, ki odbija vodo, in posebne mikrostrukture. Ta Dryonic Technology poskrbi za to, da se rosa ali deževnica lahko odvede v rekordnem času in se fasada lahko izredno hitro posuši. In ker mikroorganizmi ne suhi podlagi nimajo kaj početi, fasada na ta naraven način ostane čista in lepa.

Ena fasadna barva za vse podlage
Naj bo to omet, beton, klinker, kovinske fasade, umetne snovi ali fasadna obloga: StoColor Dryonic se lahko uporablja na vseh običajnih podlagah gradenj. Barvo je mogoče namazati, nanesti z valjčkom ali s postopkom brezzračnega brizganja. Tako je mogoče pred pojavom mikroorganizmov zaščititi celo žlebove, cevi, panele ali garažna vrata.

Poleg tega je inteligentna barva primerna tako za uporabo pri hišah, zgrajenih na klasičen monoliten način, kot tudi na stavbah, ki imajo nameščen kontaktni fasadni sistem. Tudi nagnjene površine ne predstavljajo več nobene težave ‒ StoColor Dryonic v vseh primerih poskrbi za hitro sušeče in dolgotrajno čiste fasade.

Ena barva v vseh barvah
Ne samo da s StoColor Dryonic fasade dlje časa ohranijo svoj dober videz, temveč fasade tudi zgledajo, kot smo si jih predstavljali. Nova fasadna barva je namreč na voljo v skoraj vseh barvnih odtenkih. Ta velika raznolikost barvnih odtenkov omogoča vse vrste barvnega oblikovanja. Pa naj bo to čista bela, nežni pastelni ali temni, intenzivni odtenki z visoko stabilnostjo barvnega odtenka. Vse je mogoče.


IQ Intelligent Technologie

Fasadne barve generacije iQ – Intelligent Technology imajo v primerjavi z “normalnimi” fasadnimi barvami dodatne lastnosti površine. Njene inovativne recepture pri tem poskrbijo za funkcije z dodano vrednostjo, ki bistveno povečajo koristnost barve. Nudijo največjo možno mero zaščite, dolgo življenjsko dobo in stabilnosti barvnega odtenka ali trajnostnost.

StoColor Dryonic

Za inteligentno fasadno barvo z učinkom hitrega sušenja je bil vzor puščavski hrošč.

Film | 2:40

Program izdelkov

Program izdelkov

Vse barve družine iQ na kratko, vključno s tehničnimi podrobnostmi.

Brošura

StoColor Dryonic

Vsa pomembna dejstva in informacije na temo StoColor Dryonic na kratko.

Kanal YouTube podjetja Sto

YouTube

V kratkem filmu je razložen način delovanja nove fasadne barve StoColor Dryonic.