Novosti, poudarjeni dogodki in trendi
Pomlad 2017

Lepo pozdravljeni,


notranji prostori so prav tako individualni kot njihovi uporabniki. Kolekcija StoSignature Interior ponuja široko paleto kombinacij za vse potrebe izbranega koncepta. V kolekciji za notranje prostore najdete edinstvene, lepe površine in barve, ki omogočajo večplastno oblikovanje in so idealne za izbrani prostor. Naj vas navdihnejo naše površine in trendovski odtenki. Doživite našo izredno kolekcijo.

Prijetno branje Vam želim,

Martina Magnet,
urednica glasila Sto-Newsletter

Edinstvene površine za notranje prostore

Trendovske barve in površine za notranje prostore

S površinami ustvarjamo edinstveno in prijetno vzdušje. Dejavniki kot so barve, teksture, materiali in občutki igrajo zelo pomembno vlogo. Naj vas navdihnejo sodobne površine in trendovske notranje barve. Doživite izredno kolekcijo StoSignature Interior.

Povezava na Mikrosite: StoSignature
Fasadna barva za trajno zaščito

Tudi starejše stavbe lahko zaščitite s StoColor Solical

StoColor Solical je idealna rešitev za vzdrževanje fasad. Kot klimatsko nevtralna fasadna barva je StoColor Solical brez topil in zaščitnih filmov in omogoča ekološko in trajnostno gradnjo. Barva na osnovi silikata koloidne silicijeve kisline se lahko uporablja tako pri obnovi zgodovinskih stavb kot tudi pri novogradnjah.

Več informacij o fasadnih barvah z zaščitno funkcijo StoColor Solical
StoSilent Compact - oblikovno prilagodljiv sistem akustičnega ometa

Optimalna akustična rešitev za stavbe pod spomeniškim varstvom

V mnogih primerih gradbene situacije ne omogočajo visečih ali spredaj obešenih akustičnih sistemov; npr. stavbe pod spomeniškim varstvom ali sakralne zgradbe. Sistema StoSilent Compact Miral in StoSilent Compact Sil sta prilagodljivi absorpcijski rešitvi in sta zelo primerni tudi za nanos na večdimenzionalno ukrivljene površine. Njuna obdelava je preprosta kot pri klasičnem ometu, pri čemer pa tudi ugodno vplivata na prostorsko akustiko.

Na iskalnik akustičnih sistemov Brošura: StoSilent - Vodilni v akustiki
Sanacija betonskih tal, kontaminiranih z oljem

Podlaga, kontaminirana z oljem

V avtomehaničnih in ključavničarskih delavnicah ali v gospodarskih obratih, kjer se uporabljajo izdelki, ki vsebujejo olje, morajo biti površine, ki so izpostavljene oljem, zaščitene z epoksi in poliuretanskimi premazi. Nemogoče? Sto ima rešitev.

Najprej je treba podlago speskati ali obdelati z diamantno brusilko. Potem sledi čišenje s HVP O odstranjevalcem olja, za tem pa se naredi oljeodporna plast z izdelkom StoPox HVP O. Na tako pripravljeni podlagi se potem brez težav lahko uporabi epoksi ali poliuretanski premaz.

Brošura: Sanacija betonskih tal, kontaminiranih z oljem

Odjavite |  Obrazec za kontakt |  Kolofon

Sto Ges.m.b.H. / Sedež družbe: Beljak / Registrsko sodišče:

Zemeljsko sodišče Celovec, matična številka 89235d

Direktor: dipl. ing. Walter Wiedenbauer

Tel.: +43 (0) 4242 33133-0 · Fax: +43 (0) 4242 34347 ·

Internet: www.sto.at · E-Mail: info.si@sto.com

To elektronsko pošto dobivate, ker ste se registrirali za brezplačni StoNewsletter (ISSN 1683-8777).

Vsebinske smernice lista: StoNewsletter informira o izdelkih in storitvah podjetja ter o zanimivostih na Sto spletni strani, kjer daje tržne informacije, praktiène nasvete in rešitve težav za fasade, zidove, strope ter tla.

Klavzula o spolu: Ženski spol je v tem newsletterju izenačen z moškim spolom. Samo zaradi ekonomičnosti besedila in boljše čitljivosti se lahko zgodi, da je na nekaterih mestih izbran moški spol.

Lastnik medija in založnik:

Sto Ges.m.b.H., Richtstraße 47, A-9500 Beljak, predmet poslovanja: Proizvodnja in prodaja gradbenih izdelkov.