Novosti, dogodki in trendi
Pomlad 2019

Pozdravljeni,

fasadne obloge z večjo gostoto materiala se že več kot 25 let dokazujejo na toplotnoizolacijskih sistemih podjetja Sto ‒ kot uspešno jamstvo za dolgo življenjsko dobo površin sestavnih delov. Sto za izolirane fasade ponuja široko paleto naravnih oblog iz naravnega kamna, opeke Klinker in steklenega mozaika. Široka paleta trdih oblog pa s svojo impresivno površinsko raznolikostjo prepričuje tako arhitekte kot gradbenike.

Prijetno branje vam želi

redakcija StoNewsletter

Trde obloge na fasadnih izolacijskih sistemih

Raznolikost materiala s trdimi oblogami na fasadnih izolacijskih sistemih: okrasna keramika Klinker, ploščice iz naravnega kamna, obloge iz naravnega kamna in stekleni mozaiki podjetja Sto.

Opeka Klinker, naravni kamen in stekleni mozaik veljajo za brezčasne fasadne klasike in ustvarjajo robustne, estetsko privlačne fasade. Zaradi želje po večji naravnosti in individualni estetiki vedno več strank izbere tradicionalne klasične obloge. V kombinaciji s StoTherm Vario in StoTherm Mineral se lahko talne obloge uporabijo kot izolirane fasade v sistemu.

Desetletja sistemskih izkušenj pri lepljenju trdih oblog na fasadne izolacijske sisteme in možnost nakupa vseh sestavnih delov sistema, od izolacije do oblog, iz enega vira je zato velika prednost za načrtovalce in predelovalce.

K brošuri: StoBrick
Fasadne barve s tehnologijo Dryonic®

Briljantne barve, prepričljiva estetika: s tehnologijo Dryonic® podjetja Sto se fasade zelo hitro posušijo in tako dolgo ostanejo lepe.

Fasadne barve s tehnologijo Dryonic® združujejo široke možnosti oblikovanja, dolgo življenjsko dobo, stabilnost barv in trajnost. Z barvo iz družine StoColor Dryonic® površine dalj časa ohranijo lep videz in izjemno briljantnost barv – in to na okolju prijazen način. Kajti vsi ti izdelki ne potrebujejo biocidne zaščite.

StoColor Dryonic® S, fasadna barva z integrirano zaščito pred soncem, ščiti fasado pred bledenjem zaradi UV-žarkov. StoColor Dryonic® Wood, zaščitna barva za zahtevne lesene podlage, pa ohranja lesene površine brez razbarvanja.

Podrobnosti o izdelku: StoColor Dryonic® Podrobnosti o izdelku: StoColor Dryonic® S Podrobnosti o izdelku: StoColor Dryonic® Wood
Talna barva z malo emisijami za neobremenjeno sobno klimo

StoCryl BF 700 – Basic: idealen premaz za kleti in prostore za prosti čas.

Pri visokokakovostni gradnji je enak poudarek na estetskih in zdravstvenih vidikih. Podjetje Sto je s StoCryl BF 700 razvilo funkcionalno talno oblogo, ki zagotavlja pozitivno in neobremenjeno klimo prostora. Barva, ki ima še posebej malo emisij, izpolnjuje vse zahteve za trajnostno gradnjo ter hkrati prepričuje pri ustvarjalnosti in individualnosti.

Talna barva je idealna za uporabo v območjih z majhno obremenitvijo in za normalno hojo. StoCryl BF 700 je na voljo v šestih različicah in se lahko obarva v skladu z barvno lestvico RAL in sistemom StoColor.

Podrobnosti o izdelku: StoCryl BF 700 Informacije o izdelku: StoCryl BF 700
Najvišja kakovost za podzemno garažo

StoPox 590 EP: premaz za talne plošče iz vodoneprepustnega betona na parkirnih stavbah.

Parkirne stavbe z osnovno ploščo iz vodoneprepustnega betona predstavljajo velik izziv za načrtovalce. Da bi sistem premazov dolgo obstal pod temi pogoji, mora biti sposoben varno prenesti vlago s hrbtne strani in hkrati premostiti razpoke.

Sto za to področje ponuja premaz StoPox 590 EP – optimalna rešitev v primeru vlage na hrbtni strani s hkratnim premostitvenim učinkom.

Podrobnosti o izdelku: StoPox 590 EP

Odjavite |  Obrazec za kontakt |  Kolofon

Sto Ges.m.b.H. / Sedež družbe: Beljak / Registrsko sodišče:

Zemeljsko sodišče Celovec, matična številka 89235d

Direktor: dipl. ing. Walter Wiedenbauer

Tel.: +43 (0) 4242 33133-0 · Fax: +43 (0) 4242 34347 ·

Internet: www.sto.at · E-Mail: info.si@sto.com

To elektronsko pošto dobivate, ker ste se registrirali za brezplačni StoNewsletter (ISSN 1683-8777).

Vsebinske smernice lista: StoNewsletter informira o izdelkih in storitvah podjetja ter o zanimivostih na Sto spletni strani, kjer daje tržne informacije, praktiène nasvete in rešitve težav za fasade, zidove, strope ter tla.

Klavzula o spolu: Ženski spol je v tem newsletterju izenačen z moškim spolom. Samo zaradi ekonomičnosti besedila in boljše čitljivosti se lahko zgodi, da je na nekaterih mestih izbran moški spol.

Lastnik medija in založnik:

Sto Ges.m.b.H., Richtstraße 47, A-9500 Beljak, predmet poslovanja: Proizvodnja in prodaja gradbenih izdelkov.