Pomlad 2020 logo

Pozdravljeni,

ekološki fasadni izolacijski sistem StoTherm Wood z vlaknenimi izolacijskimi ploščami, pridobljenimi iz trajnostno upravljanih gozdov, so že več kot 20 let uspešno prisotni na trgu. Sistem prepriča s svojimi odličnimi izolacijskimi vrednostmi, izjemnimi lastnostmi obdelave, visoko gospodarnostjo in zagotovljeno izvedbo.

Prijetno branje vam želi

redakcija StoNewsletter


Fotografija: Sto Ges.m.b.H., Christian Schellander

Trajnostna izolacija s StoTherm Wood

Trajnostno, gospodarno in učinkovito: Fasadni izolacijski sistem StoTherm Wood s svojo izjemno izolacijsko sposobnostjo in z enostavno uporabo prepriča predvsem pri konstrukcijah iz lesa. Ekološko jedro izdelka StoTherm Wood predstavlja lesena izolacijska plošča. Nova, lažja različica "Light" z vlakneno izolacijsko ploščo 039 spremeni preverjeni sistem v najboljšo izbiro pri konstrukcijah iz lesa in masivnih gradnjah.

Več informacij


Fotografija: Sto Ges.m.b.H, Christian Schellander

Prostorska akustika na višji ravni

V pisarni je izolirana tišina z dobrim razumevanjem govora zelo cenjena, v koncertni dvorani pa jasen zven še tako tihega tona visoko priznan. StoSilent je rezultat večletnih raziskav družbe Sto in ponuja prikrojeno zvočno rešitev za vsako zahtevo. Popolnoma neopazno jo lahko vključite v opremo prostora ali jo zastavite kot izstopajoč dodatek k sodobnemu konceptu interjerja.

Več informacij


Fotografija: Sto Ges.m.b.H.

StoCalce Deco – Apnenec kot material udobja

Dekorativni izdelki StoCalce ustvarjajo edinstvene, karakteristične površine in prispevajo zahvaljujoč svoji prepustnosti vlage k optimalnem ozračju prostora. S StoCalce Deco lahko ustvarite povsem različne učinke površine – odvisno od tega, katero orodje, barvni odtenek ali tehniko ustvarjanja izberete. Pri vseh štirih izdelkih linije StoCalce Deco gre za mineralne lopatice za dekoriranje na osnovi apnenca.

Več informacij


Fotografija: StoCretec GmbH

StoCrete VM 640 – Premazna masa za strokovnjake za tla

Razlivna malta StoCrete VM 640 je zahvaljujoč svojim edinstvenim lastnostim idealen izdelek za ustvarjanje industrijskih tal z obremenitvijo težkih tovornih vozil. Estrih StoCrete VM 640 je samoizravnalen, se hitro strdi in je prevozen pri srednji mehanski obremenitvi, zato lahko privarčuje dragocen čas pri polaganju talnih površin v industrijskem območju.

Več informacij


Sto Ges.m.b.H. / Sedež družbe: Beljak / Registrsko sodišče:

Zemeljsko sodišče Celovec, matična številka 89235d

Direktor: dipl. ing. Walter Wiedenbauer

Tel.: +43 (0) 4242 33133-0 · Fax: +43 (0) 4242 34347 ·

Internet: www.sto.at · E-Mail: info.si@sto.com

To elektronsko pošto dobivate, ker ste se registrirali za brezplačni StoNewsletter (ISSN 1683-8777).

Vsebinske smernice lista: StoNewsletter informira o izdelkih in storitvah podjetja ter o zanimivostih na Sto spletni strani, kjer daje tržne informacije, praktiène nasvete in rešitve težav za fasade, zidove, strope ter tla.

Klavzula o spolu: Ženski spol je v tem newsletterju izenačen z moškim spolom. Samo zaradi ekonomičnosti besedila in boljše čitljivosti se lahko zgodi, da je na nekaterih mestih izbran moški spol.

Lastnik medija in založnik:

Sto Ges.m.b.H., Richtstraße 47, A-9500 Beljak, predmet poslovanja: Proizvodnja in prodaja gradbenih izdelkov.