Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Program izdelkov

Fasada

Fasada

Oblikovanje fasad je umetnost, pri kateri stavbam s pomočjo oblike, barve in strukture podelimo čisto lasten značaj. Poleg estetskih vrednot pri tem pomembno vlogo igrata tudi funkcionalnost in dolga življenjska doba. Več kot 40 let izkušenj našim strankam zagotavlja, da bodo za vsako potrebo našli primerno rešitev. Naši fasadni izolacijski sistemi ne nudijo samo trajne zaščite, temveč v povezavi s fasadnimi ometi in barvami tudi neštevilne možnosti za ustvaritev nezamenljive podobe gradbenih objektov.

Notranji prostor

Notranji prostor

Največji del svojega življenja preživimo v zaprtih prostorih. Pri tem so zahteve za individualno, funkcionalno in ustrezno ter bivalno zdravo oblikovanje prostorov postale veliko višje. Sto ni samo vodilni na trgu na področju fasadnih izolacijskih sistemov, temveč je tudi specialist za notranje prostore. Obsežna ponudba izdelkov za notranje prostore podjetja Sto izpolnjuje najvišje okoljske standarde in tudi glede oblikovanja izpolni vse želje: tako iz stanovanjskih prostorov nastanejo sanjski prostori.

Akustika

Akustika

Optični in akustični vtisi ustvarjajo razpoloženja in občutja ter vplivajo na naše doživljanje v posebni meri. Akustični sistemi podjetja Sto vplivajo na trajanje odmevanja in moteči hrup ter ju zmanjšajo na najmanjšo možno mero. Na podlagi večfunkcionalnosti konceptov za strope in strehe ter s svojimi obsežnimi možnostmi oblikovanja lahko Sto zadovolji vse estetske, akustične in klimatske zahteve.

Laki in lazure

Laki in lazure

Kot vodič na poti do okoljsko zavednega, človeku primernega oblikovanja življenjskih prostorov Sto poskrbi za to, da izdelki izpolnjujejo najstrožja okoljska načela in obremenjenost s škodljivimi snovmi ostaja čim manjša, kar je pomembno predvsem pri lakih in lazurah.

Tako torej odločitev za ponudbo lakov podjetja Sto pomeni tudi zavestno odločitev za okolje.

Sanacija betona

Sanacija betona

Beton je kot gradbeni material postal sestavni del moderne arhitekture – pa naj bo to pri objektih mostov, industrijskih zgradb ali stanovanjskih hiš. Vendar pa beton ni neuničljiv in ga je treba negovati ter ščititi. Sto k temu prispeva s svojimi izdelki in skupnimi rešitvami za ohranjanje osnove in vrednosti.

Talni premaz

Talni premaz

Talne površine so obremenjene na mehanski, tehnični ali tudi termični način. Talni premazi podjetja Sto izpolnjujejo številne tehnične zahteve in so s svojimi neštetimi možnimi različicami in najrazličnejšimi kombinacijami primerni za vse vrste uporabe ‒ tako pri sanacijah kot tudi pri novogradnjah.

Orodje

Orodja - Stroji

Od A kot armiranje do Ž kot žaganje – ponudba orodja Sto je neverjetno velika. Vsaka delovna naprava nas pred prevzemom v program izdelkov mora prepričati glede svoje kakovosti in cene. Pri tem je še posebej pomembna praktična uporabnost naprave. Tako se pri podjetju Sto najdejo tudi izdelki posebne izdelave in takšni, ki prepričajo s svojimi inteligentnimi posebnimi značilnostmi, ki jih je sicer težko dobiti ali pa sploh ne.