Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Orodja in stroji

Stroji

Stroji ‒ tehnika silosov in strojev Prikaz slike v polni velikosti

Tehnika silosov in strojev

Pri podjetju Sto so izdelki in stroji med seboj optimalno usklajeni. Uporaba tehnike silosov in strojev tako ne prihrani samo veliko truda in časa, temveč tudi denar. To velja tako za majhne kot tudi za obsežne delovne naloge, za strokovne obrtnike in za stranke. Da bo vsaka vrsta strojne tehnike tudi resnično učinkovito pomagala pri delu, Sto poleg popolne logistike za gradbišča nudi tudi kompetentno svetovanje.

Orodja

Orodja

Od A kot armiranje do Ž kot žaganje – ponudba orodja Sto je neverjetno velika. Vsaka delovna naprava nas mora pred prevzemom v program izdelkov prepričati glede svoje kakovosti in cene. Pri tem je še posebej pomembna praktična uporabnost naprave. Tako se pri podjetju Sto najdejo tudi izdelki posebne izdelave in takšni, ki prepričajo s svojimi inteligentnimi posebnimi značilnostmi, ki jih je sicer težko dobiti ali pa sploh ne.