Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Obešeni prezračevani fasadni sistemi

Reprezentativne gradnje

Središče Konduktives Förderzentrum, München (D) Prikaz slike v polni velikosti

Središče Konduktives Förderzentrum, München (D)

Oblikovanje fasade je ena od najpomembnejših nalog v postopku načrtovanja objekta. Po eni strani fasade odločajo o zunanjem značaju stavbe, po drugi strani pa morajo fasade izpolnjevati gradbeno fizikalne zahteve, pri čemer se vidiki gospodarnosti ne smejo zanemarjati. Obešena prezračevana fasada je optimalna rešitev.

Na podlagi prezračevanja sistema se vlaga z vzpenjajočim zrakom odvaja iz stene. Tako pa zid in izolacija ostaneta trajno suha in zaščitena ter ohranita svojo funkcionalnost. Večslojna sestava poleg tega prispeva k izboljšani zvočni zaščiti.

Izdelki

Fasadni izolacijski sistemi

Fasadni izolacijski sistemi, kontaktni fasadni sistemi, obešeni prezračevani fasadni sistemi

Izbiro fasadnih izolacijskih sistemov Sto in njihovo primernost za posamezne vrste uporabe je mogoče najti s pomočjo “Iskalnika” fasadnih izolacijskih sistemov

Površine

Površine, StoViewer

S programom StoViewer in njegovim individualnim upravljanjem osvetlitve boste doživeli površine podjetja Sto iz stekla, kamna, ometa ali keramike tako realistično, kot še nikoli.