Ponovna uporaba in recikliranje sistema StoSystain R

Recikliranje StoSystain R Prikaz slike v polni velikosti

Recikliranje StoSystain R

Možnost ponovne uporabe in recikliranja sta ekološka vidika, ki sistem StoSystain R uvrščata med sisteme, ki se lahko pohvalijo z visoko učinkovitostjo pri izrabi virov in so učinkoviti pri rabi energije.

Zaradi podnebnih sprememb in pomanjkanja virov so energijska učinkovitost, ponovna uporaba in recikliranje zelo pomembne teme. S sistemom StoSystain R je Sto našel način, ki ponuja učinkovito rešitev tudi na področju energetsko učinkovite gradnje in prenove. S tem se uspešno sledi visokim standardom podjetja Sto na področju trajnostnosti.

Že v samem razvoju novega sistema je bil največji poudarek predvsem na možnosti ponovne uporabe in recikliranju StoSystain R. Sistem s sprijemanjem pride upoštev tako pri želji po ponovni uporabi, kot tudi pri recikliranju posameznih sestavnih delov.

Standardni izolacijski sistemi so sestavljeni iz različnih plasti, ki so med seboj povezane z lepilm in nato pritrjene na steno. Ker ja tak našin spajanja trajen, je kasnejše ločevanje plasti zelo zahtevno. V sistemu StoSystain R med zunanjo zaščitno plastjo in izolacijo ni več fiksne povezave.

Brošura

Brošura StoSystain R

Vse pomembne informacije na temo sistem StoSystain R na enem mestu

StoSystain R

Fasadni sistem, ki se ga lahko reciklira, se, zahvaljujoč inovativnemu spajanju na ježka, lahko ponovno sestavi in uporabi.

Film | 1:51