Kako deluje StoSystain R?

Učinkovito sprijemanje

Klasični sistemi za zunanjo toplotno izolacijo so sestavljeni iz različnih plasti, ki so med seboj povezane z lepilom. Pri StoSystain R je klasično povezavo med zaščitno plastjo in izolacijo nadomestilo zanesljivo in močno sprijemanje „na ježka“.

Raziskovalni oddelek Sto vedno znova uporablja znanstveno disciplino bionika, ki omogoča, da se v inovacijah uporabi moč narave. Bionična uporaba principa repinca se je že prej dobro obnesla na drugih področjih uporabe. V sodelovanju s Tehnično univerzo v Gradcu nam je uspelo genialen sistem repinca prenesti tudi na izolacijski sistem.

Spajanje na ježka ni samo varno, temveč zdrži tudi izredno visoke temperature in obremenitve. Takšno spajanje omogoča stabilno povezavo, ki pa jo je zelo lahko razstaviti. Medtem pa so klasični sistemi sestavljeni iz različnih plasti, ki so na steno pritrjene s pomočjo lepila.

Učinkovit princip kaveljček - zanka Prikaz slike v polni velikosti

Učinkovit princip kaveljček - zanka

Učinkovito spajanje
V StoSystain R se klasična povezava med zunanjo zaščitno plastjo in izolacijo nadomesti s močnim sprijemanjem „na ježka“. Posamezne plasti se tako med seboj pritrdijo na princip kaveljček-zanka. Za tem se skriva posebej za to uporabo razvita tehnologija pritrjevanja, ki omogoča, da se osnovne komponente sistema po preteku življenjske dobe enostavno razstavijo, se sortirajo in ponovno uporabijo.

Brošura

Brošura StoSystain R

Vse pomembne informacije na temo sistem StoSystain R na enem mestu