Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Silikatni izdelki za notranjost

Silikatni izdelki za notranjost

Naravnost v notranjih prostorih

Izdelki programa silikatnih izdelkov za notranjost Sto so do 95 odstotkov sestavljeni iz naravnih surovih materialov. Silikat je izdelek, ki se pogosto uporablja v ekoloških in bioloških izdelkih. Na podlagi visoke difuzijske zmožnosti silikatnih izdelkov stene lahko tako sprejemajo kot tudi oddajajo zračno vlago.

Kombinacija iz mineralnih polnil in posebnega veziva iz kalijevega silikata omogoča dobro počutje v stanovanjskih prostorih in tako na učinkovit in naraven način preprečuje nastajanje plesni. Kot vsi notranji izdelki podjetja Sto so tudi izdelki programa silikatnih izdelkov Sto za notranjost brez topil in mehčal. Na ta način se zrak v prostoru ne obremenjuje.

Silikatni izdelki za notranjost Sto

  • StoColor Sil In: Notranja barva brez konzervansov, preverjena glede škodljivih snovi, z visoko stopnjo beline in zelo visoko prekrivnostjo.
  • StoColor Sil Decor: Silikatni brizgani omet, ki zelo dobro zavira nastajanje plesni, z visoko prepustnostjo za paro, s fino ali srednjo zrnatostjo.
  • StoPrep Sil: Zaključni omet na silikatni osnovi brez konzervansov, z zaviranjem nastajanja plesni in preverjen glede škodljivih snovi, v strukturi praskanega in žlebičastega ometa z zelo visoko stopnjo beline.
  • StoDecosil K/R/MP: Silikatni zaključni omet za mat, strukturirane površine za prosto ustvarjalno oblikovanje s fino in srednjo zrnatostjo.
  • StoColor Sil Struktur: Notranja silikatna strukturna barva, mat brez leska, tudi za strukturirane površine.
  • StoColor Sil Patina: Lazura na silikatni osnovi, pripravljena na obdelavo. Kot dekorativen stenski premaz na strukturirani podlagi, kot npr. StoColor Sil Struktur.

Brošura

Prenos

Vse informacije o notranjih barvah Sto in podrobnosti o šestih družinah proizvodov.

Oznake odobritve in kakovosti

Oznake kakovosti in odobritve