Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sanacijski koncepti

Sanacijski koncepti s prihodnostjo

V časih presihajočih virov in naraščajočih cen energije je tema energetske sanacije aktualna kot še nikoli. Samo s pomočjo strokovno ustrezne sanacije ogrodja stavbe je mogoče prihraniti do 50 odstotkov energije za ogrevanje. Fasadna izolacija je tako ena od najpomembenjših gradbenih nalog prihodnosti.

Optimalni paketi lastnosti

Izziv, s katerim se radi soočimo. Z optimalno prilagojenimi paketi lastnosti, vrhunskimi oblikovnimi pričakovanji in gospodarnimi izdelki ter sistemi z dolgo življenjsko dobo smo zelo dobro pripravljeni na vse želje strank.

Za dobre priložnosti dajanja v najem

To velja tudi za strokovno ustrezno vzdrževanje in obnavljanje balkonov: s sistemi premazov StoCretec in barvnim načrtovanjem StoDesign lahko balkone oblikujemo na raznovrsten in privlačen način. Za višjo kakovost življenja in dobre priložnosti dajanja v najem. Sto pomeni kompetentnost pri dizajnu in tehniki.

StoDesign

StoDesign

Naši strokovnjaki za barve pri StoDesign vam z veseljem svetujejo in uresničijo vaše želje glede oblikovanja.

Sanacija balkonov

StoCretec

StoCretec ima prave sisteme za strokovno ustrezno sanacijo balkonov.