Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sistemi akustičnih plošč

Vila M. na Dunaju

Sistemi brez fug združujejo videz in tehniko

Kot eleganten zaključek prostorov z najfinejšo površino, tonirani, upognjeni ali kot akustični hladilni/ogrevalni sistem ‒ sistemi akustičnih plošč Sto za vsako pričakovanje nudijo idealno rešitev.

Osnova sistemov akustičnih plošč je nosilna plošča iz izredno stabilnega in visoko vpojnega ekspandiranega steklenega granulata kot izdelka vrhunske tehnologije. Ta material z odprtimi porami poskrbi za visoko stopnjo vpojnosti do 80 odstotkov.

Večnamenski akustični sistemi

Na željo je mogoče v sisteme akustičnih plošč nevidno integrirati tudi zvočnike. Ravno tako brez težav poteka tudi vgradnja klimatskih tehničnih sistemov, osvetljave in protipožarnih naprav, in to brez fug.

Optimalna akustika na kopališču

Ravno moderna arhitektura kopališč pogosto obsega zvočno neprepustne in gladke površine kot steklo in jeklo. Tudi površina vode iz akustičnega vidika predstavlja “trdo” prepreko. Sistemi akustičnih plošč Sto se obnesejo tudi pri teh pogojih.

Program izdelkov

09572_1

Tukaj najdete vse informacije in izdelke za sistem akustičnih plošč.

Iskalnik akustičnih sistemov

Iskalnik akustičnih sistemov

Tukaj najdete vse akustične sisteme in pregled vseh informacij.