Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Nazaj

Individualna fasadna izolacija s sistemskimi rešitvami Sto

systemanbieter_465x220 Prikaz slike v polni velikosti

Raznovrstni toplotno izolacijski sistemi podjetja Sto za vse namene ponujajo popolno toplotno izolativno rešitev.

Hiše so toliko individualne kot ljudje, ki v njih živijo ali delajo. In tako so lahko tudi zahteve glede fasadne izolacije zelo različne. Pri Sto zato ne ponujamo standardne rešitve. Zlasti kadar govorimo o izolaciji, zahteva vsaka stavba specifično, individualno storitev svetovanja in načrtovanja. Tako se oblikujejo celostne individualne rešitve za strokovnjake načrtovalce, arhitekte, gradbenike in ljudi, ki v hišah bivajo.

Sto že več kot 50 let deluje in raziskuje na širokem področju fasadne izolacije. V funkcionalnosti, estetiki, varnosti in trajnosti tako nenehno postavlja nove standarde. Sto je sinonim za najvišjo raven kakovosti, kar pomeni, da so v ta namen vsi sistemi temeljito preizkušeni in odobreni. Za vsak primer uporabe obstaja fasadni izolacijski sistem Sto, ki lahko pod ustreznimi pogoji v celoti izkoristi svoj potencial.

Zakaj je sistemska izolacija tako pomembna?
Fasadna izolacija dolgoročno izpolnjuje svoj namen tedaj, ko so vsi njeni sestavni sklopi natančno usklajeni in uporabljeni tudi v preizkušenem sistemu. Kot sistemski ponudnik podpiramo usposobljene specializirane strokovnjake za obdelavo: Vsi sestavni sklopi, kot so izolacijske plošče, sistemski dodatki, zaključni omet ali trda obloga, so nosilci certifikatov Sto za sestavljene sisteme za toplotno izolacijo in so med seboj popolnoma usklajeni.

Fasadni izolacijski sistemi Sto

Vsaki zahtevi ustrezna rešitev.