Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto inside

Inteligentna alternativa zunanji izolaciji

Če zunanja izolacija ni mogoča, je notranja izolacija optimalna rešitev. Neodvisno od letnega časa in vremena je prostore na ta način mogoče preprosto energetsko sanirati, s tem pa povečati kakovost zadrževanja v njih.

StoTherm In Comfort:
Osnovna komponenta mineralnega sistema StoTherm In Comfort je izolacijska plošča iz perlita. Vulkanska kamnina ima zelo dobre lastnosti glede toplotne in zvočne izolacije in jo odlikuje idealna vpojnost in porazdelitev vlage. Difuzijsko odprti sistem ne potrebuje parne zapore in izpolnjuje zahtevo protipožarne zaščite A2 po EN13501 kot negorljiv. Poleg tega ima StoTherm In Comfort certifikat okoljske ustreznosti natureplus.

StoTherm In Aevero:
Minimalna potreba po prostoru pri maksimalno zmogljivi izolaciji – inovativni sistem StoTherm In Aevero izpolnjuje te zahteve. Visoko učinkovit sistem je zasnovan na plošči za notranji izolaciji iz aerogela, za katero je značilna izredno nizka toplotna prevodnost. Z vitko izvedbo, ki je na voljo z debelinami plošč od 10 do 40 milimetrov, je mogoče brez težav izolirati tudi ogrevalne niše in okenske špalete. Pod določenimi pogoji je to mogoče narediti tudi brez premikanja hišne tehnike.

StoTherm In SiMo:

Notranji izolacijski sistem StoTherm In SiMo združuje visoko funkcionalnost in visoko rentabilnost. Predvidena cilja razvoja sta bila učinkovitost in gospodarnost, rešitev pa je omogočila kombinacijo dveh visoko zmogljivih komponent: cenovno ugodne EPS-plošče in posebej razvite funkcijske mineralne lepilne ter armirne malte. Tako je nastal visoko funkcionalen sistem, ki je primeren predvsem za velike površine.

Program izdelkov

Notranji izolacijski sistemi

Vsi izdelki in informacije o notranjih izolacijskih sistemih podjetja Sto.

Brošura

Brošura

Vsa pomembna dejstva in informacije na temo notranje izolacije na kratko.

Kanal YouTube podjetja Sto

Video posnetki na YouTube

V kratkem filmu je v več posnetkih razložena obdelava notranje izolacije.