Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Dizajnerska kolekcija

Barvni odtenek

RGB:
L*, a*, b*:
Stopnja refleksije:
Razred barvnega odtenka:

Dizajnerska kolekcija 14/15

Kreacije iz rok mojstrov

Bele stene iščejo dodatke. Časi monotonega oblikovanja sten so mimo. Povpraševanje po individualno oblikovanih notranjih prostorih je veliko kot še nikoli. Nova kolekcija Design Collection Interior 14 |15 prinese svežino in spremembe v stanovanjske prostore ter jim podeli karakter. Ta kolekcija s svojimi številnimi površinami in barvnimi odtenki nudi možnosti oblikovanja v okviru povsem različnih slogov.

Kolekcijo “Designer Collection 14/15” ustvarja mednarodna ekipa StoDesigner. 35 specialistov tako po vsem svetu sodeluje pri zahtevnem oblikovanju fasad, urbanem načrtovanju in snovanju notranjih prostorov. Ekipa StoDesigner se sestane vsaki dve leti in odloča o površinah, strukturah in barvah prihodnosti. Njihove odločitve odražajo tendence, ki so jih člani pridobili pri svojem vsakodnevnem sodelovanju z vodilnimi arhitekti, pa tudi pri panožno neodvisnih raziskavah in publikacijah o trendih.

Stene s karakterjem
Poseben šarm velikih stanovanj z odprtimi prostori je mogoče uresničiti na enako preprost način kot vzdušje bivanja v ateljeju ali podeželskem domovanju. Za izvajalca so takšne želje izziv in dokaz njegove profesionalne sposobnosti, stanovalcem pa se pogosto zdijo prave umetnine.

Nova kolekcija Design Collection Interior 14 |15 je polna idej in možnosti. Poiščite svoj navdih.

Opomba v zvezi s prikazom barv

Iz tehničnih razlogov lahko tukaj prikazani barvni odtenki odstopajo od tiskanih kart z barvnimi odtenki. Prosimo vas, da za dokončno izbiro barvnega odtenka uporabite izvirno barvno pahljačo.