Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Barvne kolekcije

Barvni odtenek

RGB:
L*, a*, b*:
Stopnja refleksije:
Razred barvnega odtenka:

AC - Architectural Colours: nudi 300 barvnih odtenkov

Individualno barvno svetovanje je dela poslovnega vsakdana vsakega strokovnega obrtnika. Blagor tistemu, ki ima pri roki primerno orodje in lahko hitro predlaga prepričljive barvne kombinacije. S kolekcijo AC ‒ Architectural Colours podjetje Sto nudi dodaten instrument, ki priljubljeni StoColor System s svojimi 800 niansami dopolni s 300 mineralnimi barvnimi odtenki.


“AC- Architectural Colours” predstavlja vzdržljive barve za posamezne materiale, posebej predvidene za ogrodja stavb. Vseh 300 barvnih odtenkov je na voljo v kakovosti s silikonsko smolo kakor tudi kot izdelki Lotusan. Večina jih je poleg tega primerna za premazovanje organskih in anorganskih kontaktnih fasadnih sistemov. Poleg tega pri kolekciji “Architectural Colours” za največjo možno obstojnost barvnih odtenkov (razred A1 kot koda barvne obstojnosti po združenju BFS) poskrbi mineralno pigmentiranje. Na ta način je ta kolekcija idealen pripomoček za svetovanje za umirjene in tudi za ustvarjalne vrste oblikovanja fasad.

Opomba v zvezi s prikazom barv

Iz tehničnih razlogov lahko tukaj prikazani barvni odtenki odstopajo od tiskanih kart z barvnimi odtenki. Prosimo vas, da za dokončno izbiro barvnega odtenka uporabite izvirno barvno pahljačo.