Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

[ark]

Strokovna revija podjetja Sto za arhitekte in načrtovalce

[ark] je revija poslovne skupine Sto za arhitekte, strokovne načrtovalce in investitorje. Publikacija obsega 84 strani in se vsako četrtletje izda v devetih jezikih (nemščini, angleščini, francoščini, češčini, španščini, italijanščini, romunščini, hrvaščini in kitajščini). Naklada obsega 32.000 kosov in se pošilja naslovnikom v 29 državah Evrope, Azije in Severne Amerike.


Uspela umetnost gradnje, izjave in tehnika

Osnova poročil, ki nastajajo v sodelovanju z renomiranim arhitekturnim uredništvom, so mednarodni primerki uspelih gradenj. Revije pa vsebujejo tudi izjave svetovno znanih arhitektov o aktualnih temah, prispevki na temo “barve”, kompakten tehnični del s kratkimi informacijami o izdelkih za aktualne gradbene naloge ter izmenjujoči se portreti arhitekturno zanimivih ciljev za urbane izlete.

Branje revije [ark]

[ark]

O reviji [ark] si lahko tudi sami ustvarite svoj lasten vtis. Z veseljem vam pošljemo izvod revije. V ta namen se obrnite na svojega svetovalca za izdelke Sto.